Ik mag alles eten!

Body & Mind Zevenbergen

Informatie over de “ik mag alles eten” methode

De “ik mag alles eten” is gecreëerd uit onvrede over huidige methodes om af te vallen. Onze afslankmethode is gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes, het zoeken naar alternatieven en niet door het verbieden van bepaalde voedingsmiddelen. Gewicht verliezen is daardoor niet het uitgangspunt maar een logisch gevolg. We besteden aandacht aan zowel gezonde voeding, beweging en ontspanning. Op het moment dat je je eetgedrag en -gewoonten gaat veranderen zal jouw leefstijl veranderen en zul je gewicht gaan verliezen. Wij geloven in een combinatie van kennis/gesprekken/opdrachten en motivatie. Op deze manier is bewezen dat de kans op blijvende gedragsverandering en gewichtsverlies het grootst is.

Wil jij ook graag gewicht verliezen en je leefstijl veranderen zonder een streng dieet te volgen? Dan is de “Ik mag alles eten” methode waarbij je gebruikt maakt van het werkboek “Ik mag alles eten” geschikt voor jou.

Herken jij jezelf bij het lezen van de onderstaande items:

  • Heb je ook al meerdere dieetpogingen ondernomen en is het resultaat niet wat je hoopte?
  • Wil je gewoon alles mogen eten en toch gewicht verliezen?
  • Wil je gewicht verliezen zonder gebruik te maken van afslankshakes en dieetpillen?
  • Wil je ook weer lekker in je vel zitten?
  • Wil je (een gedeelte van) de GCN consulten vergoed krijgen door je zorgverzekeraar?
  • Wil je geen honger lijden?
  • Wil je afvallen onder professionele begeleiding?

Heb jij meer dan 3 vragen met een JA beantwoord? Dan is de GCN afslankmethode “Ik mag alles eten” de oplossing voor jou.

Gewichtsconsulenten Nederland richt zich op de oplossing die bij jou past en werkt aan blijvende gedragsverandering. Je volgt een individueel coachingstraject dat volledig op jou is afgestemd. Dit traject bestaat uit gesprekken en als basis wordt er gebruik gemaakt van het werkboek “Ik mag alles eten”. Dit werkboek, dat bestaat uit opdrachten en theorie, zal als leidraad dienen tijdens het gehele traject. Zo leer je hoe je op een gezonde manier gewicht kunt verliezen zonder allerlei beperkingen maar puur door het maken van keuzes en gezondere voeding.

Wanneer neem jij de stap?

 

Jacquelina is aangesloten bij Gewichtsconsulenten Nederland.